tisdag 8 april 2008

NU

har jag pratat med chefen. Han tog det bra, han hade full förståelse.
Det känns superskönt.
Värre var det när jag berättade på bostadsrättsföreningens styrelsemöte. En medlem hade sett fram emot att gå ur styrelsen men känner nog inte att han kan det nu när jag försvinner. Nåja, alla kan ju inte jubla.
På torsdag kommer fastighetsmäklaren och fotgraferar lägenheten. Och vi kan bara konstatera att vi har alldeles för mycket prylar. Och för lite tid att rensa.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Om du blir med barn och flyttar till NYC, får du någon föräldrapenning från Sverige? Jag bara funderar... Vad roligt att lilla M hade en lyckad första födelsedag!

MissyElliot sa...

Skönt att höra att det gick bra med chefen!

(ps, jag vet att jag formulerat min fråga lite dumt. Tänkte inte riktigt på att ni är många som arbetar med datorer...
:-)

Anonym sa...

Men gud vilken spännande tid ni har framför er! Både flytt utomlands och syskonförsök! Vad kul! Jag håller tummarna för att det ska gå bra för er med både och! Vad skönt att chefen din tog det bra. Då känns det genast lite lättare. Det finns en mening med det här ska du se. Ett stort lycka till med allt! Jag hoppas bara inte att du lägger ner din blogg! Det vore hemskt spännande att få följa er på färden! Kram kram!

Jasmin sa...

Marresmamma: Ja, det beror väl på när det händer. Jag har en del kvar att ta ut med Lilla M, så jag kan ju börja med det. Har inte forskat så mycket än.
Missyelliot: Det var inte dumt formulerat, bara att man skäms lite som tillbringar så mycket tid framför datorn så jag ville förklara mig ;-)
Annelie: ja, det är superspännande. Jag kommer att fortsätta att blogga, kan vara lite knepigt i sommar när datortillgång blir lidande, men jag ska lösa det så gott det går!